| Тып файла | APK |
|---|---|
| Версія | 1.1 |
| Выдавец | swifAppy |
| Дата выпуску | 10 лют 2020 г. |
| Дата дададзена | 10 лют 2020 г. |
| Патрабаванні да ОС | Android |
| Патрабаванні | Requires Android 5.0 and up |
| Усяго загрузак | 0 |
| Кошт | Free |
Апісанне
Kiosk Pro Lockdown - гэта наладжаная праграма запуску прыкладанняў, якая дазволіць вам ці вашай арганізацыі дэманстраваць праграмы для канчатковага карыстальніка без шкоды для бяспекі прылады.
У рэжыме кіёска канчатковы карыстальнік можа запускаць і атрымліваць доступ толькі да даступных ім праграм. Як адміністратар вы кантралюеце, да якіх праграм будзе мець доступ канечны карыстальнік. Вы можаце мець адно або некалькі прыкладанняў для запуску і тэставання канчатковым карыстальнікам.
Канчатковы карыстальнік можа атрымаць доступ да дадзеных вашай прылады толькі з даступных праграм, якія вы выбралі. Напрыклад: калі вы дазваляеце толькі канчатковаму карыстальніку запускаць прыкладанне браўзера, то карыстальнік не зможа атрымаць доступ ні да аднаго з прыкладанняў на прыладзе. Яны не могуць абменьвацца файламі або дадзенымі з іншымі праграмамі.
У рэжыме кіёска панэль інструментаў апавяшчэнняў адключана, таму карыстальнік не можа атрымаць доступ да ўваходных апавяшчэнняў або ўнесці змены ў налады прылады
Прызначаны для выкарыстання на любой прыладзе Android і выдатна падыходзіць для стварэння кіёскаў. Заблакіруйце карыстальніцкі інтэрфейс, каб канчатковы карыстальнік мог атрымаць доступ толькі да вызначаных вамі ўсталяваных праграм і вэб-старонак і не мог наладжваць налады сістэмы Android або атрымліваць доступ да іншых праграм.
Прыкладанне пры пералічэнні будзе забяспечваць адзіны карыстацкі інтэрфейс, з якога толькі абранае прыкладанне можа быць бачным і даступным.
Функцыі белага і чорнага спісаў URL забяспечваюць бяспечны інтэрфейс, у якім карыстальнік можа наведваць толькі дазволеныя URL-адрасы. URL-адрас з белага спісу можа быць даступны з убудаванай праграмы браўзера, а тыя URL-адрасы, якія знаходзяцца ў чорным спісе, будуць неадкладна заблакіраваны, калі карыстальнік паспрабуе атрымаць да яго доступ.